Danish embassy bombed in Pakistan

A car bomb was detonated outside the Danish Embassy in Pakistan. Authorities believe the attack was targeting the Danish embassy in retaliation to the reprinting of the now infamous Mohammed cartoons back in February by several Danish newspapers. The attack came six weeks after al Qaeda deputy leader Ayman al-Zawahiri called on Muslims to retaliate against Denmark for the caricatures. While no group has come forward taking responsibility for the act, Denmark’s intelligence service points its finger to al Qaeda.

Kurt Westergaard, who drew the most memorable cartoon depicting the prophet Mohammed with a bomb in his turban, has stated that he feels no responsibility for Monday’s bombing.

“I have no influence over what fanatics do. But that people have been killed is really painful,” Westergaard told the online edition of newspaper BT. “My cartoon illustrates how some parts of a big religion, Islam, can inspire terrorism. The drawing has meant that I have been a target of the terrorists wish to kill me – and now this in Pakistan,” he added.

3 thoughts on “Danish embassy bombed in Pakistan

 1. pected Sir,

  Kindly Help me publish my letter of plight to Saudi Royal court addressing custodian of two holy mosques his majesty the King Abdullah Bin Abdul Aziz for his attention.

  To

  King and Prime minister

  The custodian of two holy mosques

  His Majesty King Abdullah Bin Abdul Aziz

  Royal Courts, Riyadh

  Saudi Arabia

  Your Majesty,

  I have previously submitted my plight to you through postal mail in Royal court last months and still I’m waiting for my case to be justify by your hand. I have worked previously in Saudi Arabia in Herfy Food Services Co; Ltd. and I have still some dues for medical compensations in which company officials have failed to provide me as I claim again and again. As I have mention that according company insurance policy I have right to claim and entitled for it. I have paid previously for 13years to insurance company every months for the purpose of medical terms as stated by company. Now it’s become three years I have try to claim or address to company officials but still they are refusing directly for which reasons I ‘m not known for it. As you have make new reforms in labour law according to action plan passed in the Gulf Cooperation Council convention in Doha accord but still it is yet to fulfill or came into action in Saudi Arabia. I have being physically disable working in your country for 13 years of my life and now I’m rewarding back by this way through your people. This is not act of human nature or it is also against the islamic ideologies as Allah teaches show mercy on other, but is this the way muslims payback others in time of help needed. Your Majesty this is not about the reasons that I have asking something it’s because your country is rich but I have real reasons to ask for my financial assistance as your country took out my happiness in life.

  Prabal Rai

  Kathmandu,Nepal

  Email: paulrai2004@yahoo.com

  Address:

  P.O>Box 15142 K.P.C. 485

  Kathmandu, Nepal

  Tel. 00977-9803148536

 2. Prabal Rai – November 26, 2008 at 10:53 pm PDT
  I have written before my plight in your blog for my medical insurance which my company (Herfy Food Services Co;Ltd.) I have worked previously denied to provide me even I have try to claim to company officials several times. Itâ??s been a four year now my claim have been unnoticed so far and now I have been filled petition on labour court with the help of Mr. Fallah in Riyadh. His contact # is 4882444 Ext.3866 in Riyadh. Kindly if some of Saudi peoples have some respect to migrants workers than contact him and support my cause. As Iâ??m physically disable due to sickness and suffer a lot all these years with financial difficulties as my company official reward for me after working 13years of my life. As Iâ??m solely depend on this case to fulfill my life and support my family to win the verdict on my favor. But still Iâ??m Helpless due to my situations and may only God help me find my wisdom. As Saudi itself is the holy place of Islam and may almighty be merciful on me. Iâ??m fighting for my legal right which I have entitled by international labour right. But still it depend on Saudi Law have to judge my faith. Let me see that custodian of two holy mosque His majesty the king Abdullah word on migrant labour reform does really emplement on expriatate workers or not world will see through this case of mine? Otherwise it will be no justice for helpless people like us in Saudi Arabia. Then I thank all the justice system in kingdom to doing so for my faith.
  Thanking All
  Prabal Rai

  Tel: 00977-9803148536
  00977-16636281
  Email: paulkirat@yahoo.com

 3. Please Hjælp mig offentliggør i din blog for at gøre opmærksom på Saudi embedsmænd til at skride ind over for dette selskab nævne nedenfor.

  Dette er til at rapportere mod Herfy selskabet mod ansattes udnyttelse og krænkelse af labor ret i henhold til arbejdsløn ret.
  Dette er at gøre opmærksom på den saudiske regering myndigheder og Menneskerettighedsgrupper at tage imediate aktioner på opladning af arbejdstagere udnyttelse og diskrimination mod Herfy selskab i Saudi-Arabien for overtrædelserne af de labor rettigheder og velfærd. Jeg vil gerne fil rapport mod Herfy Food Services Co; Ltd på vegne af alle arbejdstagere fra de asiatiske contigents fra Filippinerne, Indien, Nepal, Bangladesh, Sri Lanka osv. Jeg vil gerne nævne alle de sande omstændighed af Herfy medarbejderens af disse lande, som enten er udnyttet og udsat for diskrimination af Herfy forvaltning i en irrationel måde ved at foretage uretfærdig politik for dem. Jeg vil gerne fremhæve nogle fakta nedenfor for at afklare deres lidelser i hænderne på disse umenneskelige opførsel af Herfy mis-forvaltning.

  Fra stillingen som manager og asst. manager fra asiatiske region meste fra Filippinerne, Indien, Bangladesh, Nepal er betalt meget lave skala grundlæggende betaling som sammenligne til afrikanske lande som Egypten og Sudan i Herfy selskabet, mens deres arbejdsevne og ansvar, er samme som dem. Jeg selv vidne til dette filippinske manager og asst. manager er langt bedre og med større ydeevne end de egyptiske en. Men på grund af den indflydelse, de yder til Herfy forvaltning ved at tale arabisk og overbevise, at de er bedre end andre, de tog kredit af disse asiatiske kolleger.
  Hvis uden udvalgets kontrol og skriftlige eksaminer og se efter kvalifikationer og uddannelsesmæssige baggrund filippinske ledere er godt kvalificerede end andre modparter. Men alligevel er de ikke lægges den fornødne vægt og altid forsømme af ledelsen for deres arbejde og engagement i det selskab, de har levere. Hovedsagelig egyptiske ledere er betalt ikke mindre end 5000 riyals, men for de asiatiske manager nogle kun er heldig at få dette beløb, fordi de fleste af dem modtager mindre end 4.000 riyals Som for asst. manager spænder fra 2500 riyals til 2000 riyals kun. Restaurant projektlederen modtager fra 1300 / 1000/900 riyals hhv. Andre lave medarbejderens gerne service besætning og kasserer modtaget fra 700/600/500 riyals, men nogle af disse besætning fra Bangladesh og Nepal er kraft til at arbejde 9 timer i stedet for 8 regelmæssige time af ledelsen i deres første kontrakt periode på tre til fire år. Og for alle medarbejderens overarbejde time multipliceres med 1,3 i stedet for 1.5 Ifølge internationale labor lov for overarbejde time lønningslisten. Som alle medarbejderens forsøge at protestere ved ikke at tage deres løn før, men selskabet embedsmænd fortalte os, at thisis henhold til tilladelse fra Saudi Ministry of labor og virksomheden ikke har noget at gøre med det. Men for de reelle forhold, er det fra deres side, de har gennemført denne politik mod Herfy medarbejderens. Dette er en klar overtrædelse af Den Internationale labor lov og også rettighederne for de udstationerede arbejdstagere i henhold til Golfens Samarbejdsråd harmonerer i Abu Dhabi mødes. Det er klart overtræder også de nye Saudi labor lovgivning og reformer gør som vogter af de to hellige moskeer Hans Majestæt Kong Abdullah Bin »Abdul-Aziz Al-Saud selv, af disse handle umenneskelig adfærd i henhold til Herfy forvaltning fører af Mr. Ahmed Al-Said General Manager i virksomheden. Som aftalt af alle GCC medlemmer lande, herunder Saudi-Arabien som ansat har lov til at tage en dag resten om ugen med betaling, dette selskab er ikke tilladt at gøre det. Hvis medarbejderens tage dag resten end de ikke er betalt for den pågældende dag. Kun egyptiske og pakistanske muslimske leder har ret til at tage fridag i løbet af fredag resten de er nødt til at arbejde hele ugen uden dag resten. Det er ikke fair for de øvrige ansatte og til visse asiatiske ledere, der er afskåret fra deres ret til at tage fridag en gang om ugen. Og hvis de har lov til at tage fridag derefter deres løn vil blive trukket for den pågældende dag. Da jeg begyndte at arbejde tidligere i dette selskab alt fra overarbejde til andre anlæg, er det siges at være tilfredsstillende, men efter nogle gange, når dette selskab udvides og Herfy tjenestemænd se masser af profit kommer gennem restauranter de har været i gang efter for deres egen interesse og mere de vinder mere de forsøger at udnytte medarbejderens og indtil nu er der ingen, der vover at tale for denne grunde mod selskabet. Da jeg hørte historien bag frygten blandt alle de ansatte, der tidligere en filippinsk medarbejder forsøge at afdække virksomhedens dårlige gerninger blandt medarbejderens og efterspørgsel bedre faciliteter og grundlæggende lønskalaen. Mr. Ahmed Said bruge sin magt ved at bestikke politiet personale og deportere ham hånden manchet indtil flyvningen starttilladelse fra King Fahd International lufthavn. Og dette gør frygten blandt alle medarbejderens af Herfy og han flex hans magt for at advare og give besked til andre i fremtiden. Som jeg har også offer for Herfy uagtsomhed og selskabet opgivet mig gerne affaldsmaterialer, efter at jeg har arbejdet i 13 år i virksomheden. Som jeg har intet at miste yderligere, og jeg taler frit vegne af min andre asiatiske brødre, der arbejder stadig i dette selskab og står alle disse udnyttelse. Historien jeg give til den saudiske regering myndighed og menneskeret grupper er sandt, og jeg vil stå over for nogen retssag, hvis virksomheden har vist mig forkert i henhold til loven i Saudi labor domstol. Ellers vil jeg gerne udfordre Herfy ledelse for vidnede foran myndighed, og jeg vil gerne give mit eget candidancy sig frivilligt til at bevise det af mig personligt til den myndighed, hvis de har brug for min hjælp, som jeg er bekendt med alle virksomhedens alle happenings og kender alle den person til at kontrollere det i denne vegne. Yderligere vil jeg gerne fil sag mod selskabet til Saudi Ministry of labor for udnyttelse af ansatte ved Herfy forvaltning.
  Som for de venlige informations,
  Din virkelig
  PRABAL RAI
  NATIONALITET – nepalesiske
  STILLING – EX-HERFY TILSYNSFÃ?RENDE
  ARBEJDSTAGERDELTAGELSE NUMBER – 774
  Date of joining COMPANY – 18/11/1992
  DATO FOR UDLADNING fra selskab-28/02/2005 (på grund af lægelige årsager)

  KONTAKTADRESSE-P.O. BOX 15142 K.P.C. 485
  Kathmandu, Nepal
  EMAIL – paulkirat@yahoo.com eller paulrai2004@yahoo.com

  TEL: 00977-1 – 6636281 (HOME)
  00977-9803148536 (mobil)

  APPEL TIL:

  King og premierminister, vogter af de to Hellige Hellige skriner:
  Hans Majestæt Kong Fahd bin ‘Abdul-Aziz Al-Saud
  Office of H.M. Kongen
  Royal Court
  Riyadh
  Saudi-Arabien
  Telegrammer: King Fahd, Riyadh, Saudi-Arabien.
  Hilsen: Deres Majestæt.

  Hans Højhed Prins Khalid Al-Faisal Bin Abdul Aziz Al-Saud
  Guvernør i Makkah
  Al-Mukaramah
  Makkah
  Kongeriget Saudi-Arabien
  Fax: + 966 2 660 5242
  Email: info@makkah.gov.sa
  Hilsen: Deres Kongelige Højhed
  Indenrigsminister:
  Hans Kongelige Højhed Prins naiv bin ‘Abdul-Aziz
  Indenrigsminister
  Indenrigsministeriet
  P.O. Box 2933
  Airport Road
  Riyadh 11134
  Saudi-Arabien
  Fax: 011 966 1 403 1185
  Telegrammer: indenrigsminister, Riyadh, Saudi-Arabien
  Hilsen: Deres Kongelige Højhed
  Hans Kongelige Højhed Prins Saud al-Faisal bin ‘Abdul’ Azziz Al-Saud
  Udenrigsminister
  Udenrigsministeriet
  Nasseriya Street
  Riyadh 11124
  Kongeriget Saudi-Arabien
  Fax: 011 966 1 403 0645
  Hilsen: Deres Kongelige Højhed
  Justitsminister:
  Hans Excellence Dr. ‘Abdullah bin Muhammad bin
  Ibrahim Al-Sheikh
  Justitsministeren
  Justitsministeriet
  University Street
  Riyadh 11137
  Saudi-Arabien
  Fax: 011 966 1 401 1741
  Telegramstruktur: justitsminister, Riyadh, Saudi-Arabien
  Hilsen: Excellence

  Eksemplarer til:

  Hr. Turki bin Khaled Al-Sudairy
  Formand
  Menneskerettighedskommissionen
  PO Box 58889, Riyadh 11515
  King Fahad Road
  Bygningen No.373
  Riyadh
  Kongeriget Saudi-Arabien
  Fax: + 966 1 4612061

Comments are closed.

Top